News

Hello! Thank you for stopping by, enjoy your visit :)

Yoga Love -exhibition at Tahmelan Huvila 15. - 21.9.2023.

Art in the park Viinikka-Nekala, childrens art exhibiton event 1.11.-31.12.2021.

Affirmation card workshop at café Siiri 9.8.2020.

My art Installation
The Hat trik will be displayed at Old Rauma Lace week 18.-26.7.2020

I am Residency artist at RaumArs in July 2020

My next Art exhibition opens at lovely cafe Siiri 24.6.2020- Welcome

My photograph pathway exhibition Joy of summer from gardens and plots at Tampere Viinikanpuisto 25.5-1.9.2020

Look more @virpikailantoart

Note this!

If you are interested to get an invitation to MadMoiselles Little Boutique next pop-up shopping event or Shala of Prana retreat all you need to do is send me an email (look below contact).

Luettelo_palveluista_madmoiselle_virpi_kailanto.png

MadMoiselle on suomalainen tuotemerkki, joka edustaa omaperäistä vintage-henkistä vaate- ja tuotesuunnittelua sekä uudenlaista kierrätysaatteen luxuslinjaa.

Vaaleat vaatteet ommellaan/kootaan/tuunataan vintage- ja kierrätysmateriaaleista; pöytäliinoista, vaatteista, lakanoista, tilkuista, joita muokataan vanhojen pitsien, nauhojen, neppien ja nyörien avulla ylellisiksi MadMoiselle ihanuuksiksi.

MadMoiselle mallistosta löytyy muun muassa juhlavia, henkäyksen ohuita helleasuja, lyhyt- ja pitkähihaisia tunikoita farkkujen ja legginssien kaveriksi sekä suloisia pitsiunelmia pikku-prinsessoille. Uutuutena erilaisia jooga tuotteita. Katso lisää kohdasta myynnissä.

MadMoiselle tuotteesta voidaan tehdä hyvinkin henkilökohtainen, yhdistämällä siihen asiakkaan mukanaan tuomia "aarteita" esimerkiksi mummun vanhoja lakanapitsejä. Osaan uniikkeja MadMoiselle tuotteita on käytetty todella arvokkaita käsintehtyjä vintage-pitsejä ja -kirjailtuja tekstiilejä.

Vanhan MadMoiselle-vaatteen voi usein uusiokäyttää, itse tuunaamalla tai teettämällä työn MadMoisellen studiolla.Tyttöjen pukuja voi myöhemmin käyttää esimerkiksi toppeina ja tunikoina. Mielikuvitus laukkaamaan, näistähän saa vaikka mitä!

Huom! MadMoisellen käyttämä kierrätysmateriaali on pääosin 100% puuvillaa ja pellavaa. Kaikki materiaalit desinfioidaan ja pestään huolellisesti ennen uuteen olomuotoon saattamista. Tuotteet valmistetaan eläinpölyttömässä ja savuttomassa tilassa.

Vaaleanpunainen lanka:

1.Slowfashion. MadMoiselle-mallisto koostuu pitkään ajan hermolla pysyvistä tuotteista. Mallisto ei ole sidoksissa tämänhetkisiin sesonkeihin ja trendeihin, vaan ennemminkin tarinoihin ja tunnelmiin.


2.Ekologisuus. MadMoiselle-tuotteiden valmistuksessa käytetään kierrätettyjä ja laadukkaita vintage-materiaaleja. Tarkoituksena on pidentää jo olemassa olevien tuotteiden käyttöikää ja visuaalista ilmettä.

Eläköön hyvän omantunnon kuluttaminen!


3. Moraalisen vastuun kantaminen. MadMoiselle-tuotteet toteutetaan kestävän kehityksen periaattein. Materiaalihankinnat tehdään pääosin yksityishenkilöiltä ja kierrätykseen erikoistuneilta instansseilta. Tarvittaessa teetän suomessa piensarjoihin käyttämäni materiaalin esim. tyynyt, ompelemieni vintage-tyynynpäällisten sisään.

4. Upcycle. Paremmaksi kierrätetty. Lisään jo olemassaoleviin tuotteisiin detaljeja, jotka tekevät niistä kauniimpia mitä ne alunperin olivat.


Ajattele enemmän, kuluta vähemmän. Ostamalla MadMoiselle-tuotteen tuet kestävän kehityksen lisäksi suomalaista yrittämistä.

Kiitos valinnastasi!

 

All rights reserved © 2023 MadMoiselle